Nieuwtjes

Prettig gestoord

Ok, ik geef het toe. Ik ben een beetje gestoord. Wel prettig. Ik dacht net dat ik dit weekend ''mijn'' eigen kookboek creatie klaar had. Met ruim 2300 recepten, info (over interessante websites, over voedingsmiddelen en ingredienten en technieken), inclusief foto’s. Recepten die ik al gekookt heb, zelf verzonnen heb of gevonden, en zulke die ik nog ga uitproberen. Uitdagende maar ook verrassende recepten met ‚‘gewone‘‘ ingredienten. En geselecteerd. Omdat ik volgens seizoen kook, passen sommige recepten gewoon niet, omdat de grondstoffen niet beschikbaar zijn. Eruit dus. Of gerechten, waarvan ik op voorhand al weet, dat hoewel ze er leuk uitzien, we ze nooit zullen eten. Er valt dus nog genoeg te experimenteren. En met blote billetjes (perziken), die thans uitgroeien tot heuse ‚‘konten‘ is het thans tijd voor perziksalsa (pittig met chili, ui, knoflook), gegrilde sandwich met kaas en perzik en nog veel meer lekkers. Vandaag een heerlijke chinese maaltijd gemaakt met Kung Po Kip en Fried Rice. Yammie.  Inmiddels heb ik een receptenindex geprint, zodat ik snel iets kan opzoeken. Nu moet ik nog een manier vinden, dat ik de info op het tv scherm in de keuken kan krijgen….Joost weet vast wel raad.

 

Nou, niks mis mee toch? Totdat ik vandaag...puur toeval, echt waar...een nieuwe site vond, met maar 6695 pagina's vol recepten....(een vorige, Tasteology genaamd had maar 1004 pagina's, die ik dus allemaal heb doorgelopen en waaruit ik e.e.a. heb gecopieerd) Beetje gek ben ik wel. Op koken. En lekker eten. En Joost smult natuurlijk mee. Dus...zoek jij een bepaald recept of een idee? Mail me gerust, misschien kunnen mijn suggesties en recepten je van dienst zijn.