Nieuwtjes

Felix is een Felientje

Al maanden zien we zo af en toe een prachtige FELIX gato – in het spaans zegt men gato als het om een kat gaat, of het nou kater is/gato dus of kat/gata….maar in Nl maak je onderscheid tussen kat en kater….ben ik nog te volgen?

Enfin, we hebben dus een prachtige gato in onze buurt….dachten dus dat het een kater was….blijkt deze Felix dus een gata of te wel een kat, met twee allerschattigste gatitas/kleintjes dus aan haar zijde. Relaxed zit ze ofwel aan de straatkant, waar de kleintjes gelijk weer de buis in zoeven als een auto langs komt, of binnen op het terrein van onze buren op de hoek. Ze is beslist niet schuw, dus het is geen echt wilde kat. Voer scharrelt zij waarschijnlijk bij de verschillende buren op, en toen het zo heet was, zetten we een bakje met water bij de buis aan de straatkant. Het is dat onze katten ze niet willen adopteren, maar het zijn zulke dotjes.

Ach, wellicht beter ook, moet ik anders weer torenhoge kosten betalen om Felientje en haar kroost , kater en/of poes, te ‘’helpen’’.  En zeg nou zelf, 7 is wel wat meer dan 4. Zou Joost ook de voerbak moeten vergroten. Hij ziet me al aankomen. Nee, onze katten zorgen voor natuurlijke selectie; geen meer, maar ook geen minder…..

DEZE FOTO IS VAN INTERNET