Gastenboek/Guest book/ Gästebuch
We stellen uw reactie op prijs; voor berichten of vragen gebruik aub het contactformulier / We appreciate your comment; please use the contact form for questions or remarks / Wir schätzen Ihren Bericht; für Fragen und Kommentare benutzen Sie bitte das Kontaktformular

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Helma, 8. aug, 2017
Hey Nicol,
ik me nu eens beziggehouden met je recepten en je 'leuke' pagina. Met die recepten ga ik zeker wat uit proberen hihi... maar de reden is dat ik daar ook als dat Caootje op 1 augustus dood is gevonden!!!!! dat vind ik toch wel heel erg voor jullie hoor!
Het zal ongetwijfeld ook op je blog staan maar ik las het daar dus.

Sterkte en veel liefs van mij,.

Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 19. jul, 2017
Ja...die buitjes kan de natuur heel goed gebruiken (ook in Nederland dus hihi....)
Je bent lekker bezig zo met alle groeten en tomaten lees ik wel.

Rare bedoening dat als er vakantiegangers zijn daar de stroom uitvalt!!!
Je zegt wel voor een paar minuten maar dat juist maakt het zo ergelijk!

Je bent nog steeds "aan bed gekluisterd" lees ik wel en ik had je ook even moeten mailen. Ik lag zelf ook weer en weer met een antibiotica kuur maar..... ik ga de goede kant op en volgende week weer aan het werk. Mijn vakantie is dus voor de helft opgegaan in bed hahahah.... maar jij bent wel lekker lang bezig zo. Gaat het nu echt een beetje de goede kant op met je voet!!??

ik heb ook geen kaas gegeten van de Spaanse fysio maar wat moet dat zal moeten toch!! Je moet gaan lopen lees ik dus ja... dat zal ook niet lekker gaan maar oefening baart kunst. dat las ik totdat ik verder las en daar het woord "dystrofie". Ik mag toch hopen dat dit niet waar is zeg!!!!! Ik wil je niet bang maken maar dat is echt heel erg naar.

Ik kan je vanaf hier alleen maar veel sterkte wensen Nicol en hopen dat het toch de goede kant opgaat met je been 😘

Hartelijke groet,
Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 27. jun, 2017
Nee, met balen schiet je inderdaad niks op Nicol. Je moet het maar over je heen laten komen want het is zoals het is (moet je horen wie het zegt hahahahahaha....... maar euhhh....10 sessies x 25 minuten onder een ½ ring half liggend/zittend!! dat vind ik nogal wat. Kan je dat dan niet achter elkaar doen dan ben je er tenminste in een paar dagen vanaf. Wat ik eg is natuurlijk onzin maar je zit er maar mooi mee opgescheept!!!

Joost heeft voor het grootste gedeelte de tuin klaar en als ik lees wat er aan groente en fruit zit aan te komen komen er ook nog drukke weken. |Weinig fotografie voor Joost en jou maar wel lekker dat het werk ook doorgaat (Joost halt zijn tijd vast nog wel een keer terug hihi......... Jij hebt in ieder geval gezelschap van alle poezels.

Hmmmmm..... mozaïektegels lees ik wel en dus eerst maar weer afwachten of alles wel komt. De ervaring van jullie is dat dit ook nog wel lang op zich kan laten wachten!

Arme jij, dus gewoon in de rolstoel. Het is toch echt veel erger aangekomen dan eerst gedacht. En dat van Catootje klinkt ook niet echt lekker en gezond! Erger jij je nou maar niet aan die mutsen van verpleegsters want je schiet er helemaal niets mee op. Ik weet, ik heb gemakkelijk praten maar zoals ik deze reactie al begon zo eindig ik ook maar, Het is zoals het is.

Veel sterkte en lieve groetjes, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 19. jun, 2017
Hahahahaha.... dus Joost maakte een grote ramp (zo staat het in je bericht) maar je kan met krukken echt veel beter lopen en evenwicht houden. Zelfs ik moest met de kruk dus........ maar , als ik dan weer lees dat je met antislip sok weer ging uitglijden kan je beter zitten blijven hahahaha.... Nee grapje hoor maar als je op krukken loopt moet je eigenlijk aan die andere voet een goede schoen aan hebben~! Lees ik verder in je bericht dat je een sandaal aan hebt getrokken héél goed!

Een klein winpuntje met betrekking tot de fabriek maar kan dat nu nog weer 6 maanden duren arghhh..... dat schiet ook niet echt veel op zeg! Jij even buiten en binnen gelukkig niet warmer dan 23.5. Hier is het dus nu 27 C binnen pffff.......

Heerlijk dat je een man hebt die zoveel geduld heeft. Dat heeft die van mij ook (maar ik niet hoor hihi.....)

Over dat laatste in je bericht ga ik het maar niet hebben!!!

Nicole, vele sterkte meissie.

Lieve groet, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 7. jun, 2017
Ohhhhhhhhh......... helemaal vergeten om je te mailen!!!!!!! Ik las dat je akelig was gevallen en ik had Joost beloofd dat ik je zou mailen!!! Echt...... het is glad langs me heengegaan wat erg!!!!! Ik schaam me dood zeg! Wat zal jij je ellendig hebben gevoeld en nu ben je dan ook afhankelijk van anderen (ik ken dat maar al te goed met die rug aiiiii......) Ik hoop wel dat je heel gauw geen pijn meer hebt en ook zelf weer iets kan doen.

Jasmijnthee is heerlijk. Ik koop deze dan ook in de winkel. Het is niks als je alles zelf verbouwt en plant maar dat is ook echt heel veel werk. Nu een goed alternatief van Joost en ik mag echt hopen dat dit ook echt veel werk uit handen zal nemen.

Zo..... jij houdt dus je reputatie hoog als 'konijn' whahahahahahaha...... wat ben jij erg hahahahaha.... maar eerlijk is eerlijk, het is wel lekker om zo eventjes verwend en verzorgd te worden hihi..... en pffffffff........... die asfaltfabriek is zo langzamerhand nog erger dan de ergste nachtmerrie!!!! Wij aten vanavond ook afhaalchinees en dat is soms best wel lekker gemakkelijk hahahaha... en nog lekker ook.

Veel groeten en fruit te verwerken, brieven te schrijven en spullen bestellen. Je hebt het evengoed nog alle dagen druk.
Lieve Nicol, ik wens je heel veel beterschap, sterkte en liefde toe, en nogmaals sorry ........

Lieve groet, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 16. mei, 2017
Hoi Nicol,

eerst maar even op gezocht wat nispero's waren hahahahah... en die zien er echt heerlijk uit.
Radijzen eet ik momenteel ook volop. Heerlijk vind ik die!

kamer weer knap door Joost zijn doorzettingsvermogen maar ja, er zijn geen foto's dus ik zie zo geen verschil *lol*.
Fijn dat er nu een advocaat meedoet en ik hoop dat zij wel 'zoden aan de dijk kan zetten'.

En wat lees ik een Hop!!!!! Ja hoor!! Jullie wel!!!! Wat gaaf om die te zien. Die zou ik ook zo graag eens willen fotograferen ohhhhh... leek me super.

Gaard weer gespoten en de sprinkhaantjes behoed. Ook weer een nieuw kippendeurtje en in plaats van uitslapen naar keramiekles. Je bent en blijft een bezig bijtje Nicole

Groetjes, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 10. mei, 2017
Lees ik de ene keer dat het behoorlijk warm is bij je en nu lees ik dat he t ook bij jullie miezert en nattig is hihi....... Het wordt tijd dat het gaat zomeren. Ook wederom een actie tegen de asfaltfabriek en wel in de vorm van maar liefst 500 folders. Ik mag toch zwaar hopen dat er eindelijk eens iets positiefs uit komt!!!!

Draaklijf, miezerweer en een dakpief die niet op komt dagen hahahaha.... sorry! Alleen de poezels blijven lekker warm binnen *lol*. Zondag bij jullie zowaar weer warm en ook nog 23 graden,. Hier vaak nog vorst aan de grond in de nachtelijke uren helaas. Het wordt echt tijd dat er warmer weer komt want anders ga ik gillen!!

Uienplanten en tomatenplanten dus jij kan weer even door gezien je de dag erna nog wat extra aangeschaft hebt hahahaha... En hum....... onkruid ja, dat komt er met de warmte natuurlijk ook weer aan grrrr.......

Whahah....iedereen appt zo langzamerhand ja en ik dus ook. Foon van het werk en ook privé dus altijd gemakkelijk. Mijn ega kan ook appen met de pc en dan heb jen inderdaad een lekker groot scherm hahaha.... Ik app met de kinderen en voor het werk hebben we een groepsapp maar alleen voor belangrijke zaken. Zeker niet voor kletspraat want daar heb ik een hele aan als ik moet appen. Kan je inderdaad ent zo goed ff bellen.

Ik ben helemaal een beetje jaloers op je enthousiaste reactie over die klaprozen. Stuur er maar een paar mooie foto's van
En ieuwww... peuken op de grond!!! Ik vind ze zelf al vies in een asbak terwijl ik zelf ook gerookt heb!!!
Ik heb weer even bijgelezen.

Groetjes, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 25. apr, 2017
Hoi Nicole,

Gewoon echte rode rozen dus!!!! Wat leuk om die te ontdekken hihi.... Op de geur van de sinaasappelbloemen ben ik ietwat jaloers want ik weet hoe heerlijk dit kan ruiken!
Wat een ellende met die rekening en oplader van je mobiele telefoon arghhh..... Ik wacht nog even om op visitie te komen hahahaha...
en euhhh.... heb je iets door het struikgewas ruisen!!!!!! Spookachtig dan ieuwwww......

Mens!! Dat je niet gek wordt van die ellende van die asfaltfabriek! En lees ik het nou goed. Worden er gewoon beledigingen, beschuldigingen en intimidaties gebezigd aan degene die actie voeren!!! Dat vind ik ook wel heel erg ver gaan zeg!

Jij loopt in korte broek en ik heb hier de kachel aan. Hagel en natte sneeuw vandaag genoeg gehad en ook morgen staat er nog hagel en sneeuw op het programma. Echt helemaal niks om deze tijd. Nu verlang ik naar zon en warmte. Wat dat betreft moet ik eigenlijk wel gelijk op visite hahahaha.....

De groenten groeit gestaag en zowaar ineens een monteur om het 2e dak dicht te maken. En dan ook nog palmen in je eigen tuin! Dat lijkt me zo leuk.

Het laatste is weer niet echt leuk. Is er dan helemaal niemand die je erbij helpt! Er zijn er toch meerdere die tegen die fabriek zijn!!!

Hartelijke groet,
Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 17. apr, 2017
Hoi Nicole,

leek me ook heerlijk om al die groentes t zien hangen hahahahah..... en dat ze lekker zijn geloof ik maar al te graag.

Toetsenbord van een maand oud en nu al problemen!!??? Das niet best!!!! Gelukkig al een nieuw toetsenbord maar na 3 maanden mag dat andere toetsenbord nog lan niet "uit zijn voegen zijn!!!!".

Je hele blog gelezen maar een korte reactie van mijn kant. De langere versie komt een andere keer wel want zit alweer te "oeien" en te auwen" achter de pc.

Hartelijke groetjes, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 2. apr, 2017
Hoi Nicol,
dat schiet toch ook niet echt op met die asfaltellende!!!!! Volmacht kan dus ook niet en moet je juist weer zelf heen zucht......
En euhhh.... als ik dat zo lees met dat staaltje machtsvertoon blijf ik voorlopig hier nog maar even hihi.... grapje hoor maar wel een vreselijke iets om daar te hebben. mannen met macht denken alles te kunnen doen en zeggen!!! Aan Joost heb je tenminste wat! Die redt zelfs stemmen

Ik ben echt benieuwd of er echt geen water meer in jullie komt. De tijd zal het leren. Zelf geen tijd om even uit te zieken maar steeds maar weer aan de gang om je te verzetten tegen dat asfaltgedoe. wat een ellende zeg.

Ik lees dat de buren nu een prachtig paradijs hebben met wilde bloemen etc etc. En dat door afwezigheid van 4 maanden. Zo zie je maar weer, de natuur redt zichzelf. Hilarisch die tekst over dat smulbuffet voor de vleermuizen hahahahahaha..... ja sorry hoor maar het klonk zo grappig hahahaha....

Spierpijn is niet fijn (zit er momenteel zelf mee) maar jij door hard werken. . En euh... een heel scala aan leuke uitlatingen aan jou gericht maar dat liefelijk kon er wel af, nahhhh.... echt niet. Je staat gewoon je mannetje/vrouwtje en dat is terecht. Daarnaast ben je gewoon lief

Groetjes, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 21. mrt, 2017
Jeetje.... is het bij jullie al zo warm!!!!! Bij ons schijnt dan wel de zon maar de wollen onderbroek moet nog aan hoor zou koud als het is!!! Lijkt me geweldig om de perenboom in bloei te zien en dan ook nog heerlijk ontspannen in de jacuzzi een vleermuis over zien vliegen.

En euhhh... kipjes op stik en jullie hebben het over natte sneeuw. Ik hoop het niet zeg! Maar de hoeveelheid regen is wel enorm!! En dat in zo'n korte tijd pffff........ en dan ook nog van de regen in de drup als ik lees dat alles door het dak je woonkamer binnenkomt. Dat leek me echt enorm, balen zeg!

De ellende met het asfaltgedoe is ook nog lang niet over en dat is toch best een ergenis eerste klas! Dit is ook heel raar zeg " De gemeente zegt we willen de fabriek niet maar ondertussen er alles aan doen om hem te behouden. Wat hypocriet zeg! En als ik jou stemming zo lees dan blijven wij hier nog maar even zitten en komen later wel een keer op visite hahahaha...... Grapje hoor want dat de frustratie hoog zit is wel duidelijk!

Temperatuur schommelt bij jullie ook heel erg van hoog naar laag brrrr.........
Lastig allemaal Nicol!


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 13. mrt, 2017
Ehhhh.... jullie gaan je eigen godin maken lees ik wel hihi..... en echt, dat laat je toch wel ff zien hé als ie af is en zeker als het ook de genoemde octopus is. En mensenlief... wat moet je toch steeds veel regelen en doen en organiseren. Alleen al bij het lezen ervan wordt ik bekaf hahahahaha.... maar ik begrijp ook uit je schrijfsel dat jij nog het meeste doet. Zeker als ik de zin lees van iemand die nooit iets doet 'of je ook nog even dit en dat kan regelen voor vrijdag/zaterdag!!!!!!!'

De ellende met die stroommeter is overal aan de orde lijkt wel maar niet verwacht dat ze zoiets bij jullie ook hadden!!?? In ieder geval heb je je oude meter weer maar voordat je die dan ook weer hebt , heb je je eigen energie alweer aardig |"opgemaakt".

Joost verdient een eremetaal dat ie je even uit die ellende haalde en even meenam om je hoofd leeg te maken.
Geef hem maar een dikke knuffel

Lieve groet, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 28. feb, 2017
Hmmmm..... 25 meter of 34 meter tja. ... dat is echt wel een heel verschil hahahahaha....... Maar ze zitten
erin dus ze kunnen gaan groeien zodat jullie van de zomer heerlijk eigen Hollandse piepers hebben.
Ook is de eierproductie op gang gekomen dus dat beloofd wat.
Vreselijk als internet uitvalt of nog erger... de stroom! Geukkig kon je toch je 'waslijst' afwerken

Ik snap al niks van de politiek in Nederlands (beloven van alles maar er komt nooit wat van) dus laat staan in Spanje.
Dakproblemen blijven dus nog even lees ik wel en aan die "dakdekkers" heb je dus ook nog geen fluit.

Is ook niet echt handig om ieder keer als jullie weg gaan die solarpanels af te dekken. Ik neem aan dat dit ook voor een dagje weg geldt!! Erg onhandig inderdaad. Die fabriek is ook nog steeds een heet hangijzer!!!

Gaaf een zilverreiger bij je eigen huis en tuin.E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 19. feb, 2017
Geweldig dat je een roze wolk hebt van alle bloesem. Ik mag dat ook zo graag zien en het heeft ook gewoon iets
Toch ook nog even vorst lees ik wel maar dat was dus maar een fractie. Ook hier was er hier en daar nog vorst vanmorgen vroeg maar dat mocht geen naam hebben. En ook al de eerste groene asperges opgegeten.

Lekker hé die henne eitjes Wij krijgen ze altijd van een goeie kennis die heel veel kipjes heeft. Daar hij eerst altijd alle eitjes weggooide (hij is maar alleen) en ik zei dat ik dat eeuwig zonde vond, krijg ik dus al jaren die eitjes mjammie.....

Griezels..... dat voor dat nieuwe dak zit ook al niet mee lees ik wel. Een en al corruptie en bureaucratie!!!! En helaas heb ik geen crea idee!!!!
Joost zijn blog moet ik nog bekijken dus kijk al uit naar de bloemen (of had ik die al wel gezien!! Hmmm.... ik loop weer eens op achter hahahahahaha..... En euhhh... die kipjes rijg je ook echt wel op stok hihi....

Ik wens je alvast een hele mooie nieuwe week.

Groetjes


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/
Geschreven door Helma, 14. feb, 2017
Hahahahaha..... ik heb ook een Franse auto maar geen Citroën. Ik heb een Peugeot 2008 en die zit gelukkig hoog. De navigatie die er in zit gebruik ik ook niet wat dat is sowieso waardeloos. Ik gebruik als ik een navigatie nodig heb mijn eigen Tom Tom . Dat Hollandse weer is nu ineens vrij lenteachtig!!!! Zo krijg je je ramen niet gekrabd van het vele ijs en zo kan je in met je snufferd in de zon in een "laai" hoekje
Tja, die vossen zijn ook echt erg als het om je kippen gaat!!! Hier komen nu ook echt heel veel vossen en menig hobbyboer heeft dat gemerkt!

Leek me schitterend om in een dal te kunnen kijken wat roze gaat kleuren. Jullie gaan de kranen ook weer aansluiten dus het mooie weer is bij jullie dus echt een feit. Ik lees dat je alles weer gaat zaaien dus ziet er echt weer goed uit. Hier moeten we nog eventjes wachten maar van mij mag het komen hahaha......
Gaat misschien ook best wel snel want voor je eht weet zitten we weer in de kerst whaaaa.......

Groetjes, Helma


E-mail:
Website: http://helmanatuurfotos.blogspot.nl/