Spanje Nieuws

Gloeilichtjes....

Onze gasleverancier Cepsa stuurde ons een assesor omdat een rekening niet betaald zou zijn. Ja, die hadden ze zelf niet automatisch geincasseerd. Nu zijn weken verder, 'tig telefoontjes, mails, verzoeken om gegevens zodat we het geld kunnen overmaken, maar niks, nada, noppes. Ze reageren niet. Dan niet.

Ondertussen spuit de uienproducent naast ons perceel bij meer dan 30 km windsnelheid zijn ‘’no quimicos’’ wat ze altijd beweren (nou, water spuiten ze echt niet); het waait direct onze kant op, en het stinkt. Klacht indienen waar? Guardia Civil verwijst ons naar een overheidsinstantie voor Natuur en Milieu. Doen wij er alles aan, om gezond, gif-/chemievrij te leven, onze eigen groente/fruit te kweken, en geen junkfood of industrieel bereid voedsel te consumeren, krijgen we troep van die kant!

Of vanuit zee, want overal wordt thans vis gevonden, die veel hogere waards aan caesium etc. bevat. Een positive bijkomstigheid zal optreden, als we straks met z’n allen gloeien….minder lampen – led of niet – nodig…Je moet het soms maar met humor aanzien, maar het is te gek voor woorden, want we worden  o.a. door producenten, overheden, pharmaindustrie, politici  en medici bedonderd. Proost op uw gezondheid.