Spanje Nieuws

Olijfbomen in gevaar

Opperboef Rato; ooit IMF pief, en dan hoog in de boom via de PP….’’ontweek’’ 6,8 miljoen aan belasting tussen 2004 – 2015. Bewezen. En genoemd in de El Pais. Maar natuurlijk klopt dit helemaal niet, Aldus het verweer van Rato. Natuurlijk niet.

 

El Mundo gaat door en schrijft over corruptie tijdens het afgelopen PP congres, ongeacht de harde woorden/veroordelingen in de Valencia-zaak van omkoping, genaamd Gürtel...La Razon en La Vanguardia melden als enige kranten de veroordelingen (in totaal 80 jaar) voor de opperboeven Correa, Crespo en zo voorts....

 

LOL….na Duitsland en België doet Spanje Lubach na…. http://inspanje.nl/algemeen/9463/in-navolging-van-arjen-lubach-strijdt-ook-spanje-om-second-te-wordenZo zegt Zwitserland: 'Wij zijn het meest sexy land in Europa. Kijk naar die bergen, die dikke, vette bergen. Wij zijn niet plat, zoals Nederland. Zij zijn zo plat, totale afgang'. 

 

Heel ernstig: Mallorca verloor 7 v/d 10 amandelbomen vanwege de zeer dodelijke bacterie Xylella, en geeft de teelt op vanwege lage winstmarge, een dodelijke schimmel en nu de afgelopen 10 jaar deze Xylella, die al 40.000 hectare heeft vernietigd....Heel ernstig. En een groot risico voor het vasteland. Ook op Ibiza is de ramp begonnen; in de strijd tegen deze bacterie zullen duizenden bomen het loodje leggen. Ernstig!