Blog

Dope....

Het zware geschut komt – indien nodig – in stelling. Maanzaad om beter te slapen. Onze wervelwind ziet het en roept....’’oh, dat gaf mijn schoonmoeder aan haar kinderen als ze wilde dat ze sliepen’’....Juist ja. Met mate geconsumeerd – eerst goed wassen en liefst ook weken – kan het de slaap ondersteunen. Maar het blijft een goedje waar je voorzichtig mee moet zijn...Enfin, voor af-en-toe als de slaap echt niet wil...vooralsnog blijkt passiebloem toch ook een beetje te helpen.

En rarara..het lijkt, alsof het lijf nog niet aan de dope wil....sinds een paar dagen slaap ik weer op het regime van 3x daags Mgcitraat en 2 passiebloem tabletjes een stuk beter....Ik hou ze nog even in de kast, die zaadjes. Roept Joost ‘’zet je ze af en toe even bij je bed neer, als afschrikking’’...

 

Hoezo kuilen in het zwembad? Met beide voeten loop ik nu een hindernisloop van jewelste; overal die gaten! Na slechts 1 rondje besluit ik, zo niet. Dan tippel ik maar liever (= aquajogging)...

 

29 maart is het zwembad 24 graden en ruil ik het dikke/strakke/logge pak van 5,5 mm in voor 3 mm, kan ik ook zelf aan/uitdoen. Heerlijk.

 

De kou/veel wind zorgde voor meer pijn aan de knie. Dus even geen ‘’fietsen’’ en veel lopen. Ga het nu weer langzaam weer proberen nu de pijn wat minder wordt (dat is niet gevolg van CRPS, maar het ontbreken van kraakbeen i/d knie = chondromalacia stadium 4).

 

Op 2 wondjes na, is de rest eindelijk op de benen en armen  geheeld. Een v/d nare bijverschijnselen; wondjes en zo willen bijna niet meer genezen, en bij het lichtste ‘’krabben’’ of stoten, ligt de huid open. Regelmatig smeer ik in met olijf/kokosolie, maar dan nog, geduld.....Enfin, we zijn er bijna!