Blog

Engeltjes...

De dagelijkse behandeling in het ZH en de antibiotica-kuur slaat aan. Met 3 dagen diarree in de ochtend, trek foetsie en darm naar de m....moer. Onleuk, maar kan even niet anders.  Zaterdag ziet de wond er zo goed eruit, dat ik maandag pas weer terug hoef. En langzaam kan ik ietsje meer eten. Na het weekend is het helaas weer raak. Hou niks binnen. En niet zo zuinig ook. Potverdr....Donderdag gelukkig de laatste dag. Daarna opbouw van darmen/immuunsysteem. En vrijdag hopelijk voor het laatst naar het ZH. Heb toch wel heel veel geluk gehad. Niet iedereen met CRPS is zo gelukkig dat zijn/haar wond heelt. 

 

De (verband- en) andere spullen die het ZH gebruikt (incl. bescherm-film met zilver, en silicone tegen plakken, verschillende ''zalven'' antimicrobieel etc.) zijn puik. Vrijdag moet ik weer terug. Hoop dat het dan ‘’adios’’ wordt. En dan in het weekend met mijn waterdichte been/voet zwemmen!?

 

Overigens...ik schreef veel organisaties aan m.b.t. ''wondbehandeling bij CRPS''. Alleen de VS en Australie reageerden. Spanje? 0,0. 

 

Er dwalen regelmatig berichten op over ‘’het werkt’’. Dan weer CRPS I (ik heb type II) met DMSO zalf plus ketamine: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12670672  en: https://neuropathie.nu/cremes/dmso-50-zalf-bij-crps.html    en http://www.rsdcanada.org/parc/english/therapy/drvanderlaan.html  

http://pdver.atcomputing.nl/pdf/Executive_summary_guideline_CRPS_I_2014_docx.pdf