Blog

Fluts...

Flutsehuts, potverdorie (en da’s zacht uitgedrukt)... De 16e domme val (door stikdonker gangetje, en ik liep echt langzaam met borden)...een klein geniepig opstapje, niet te zien. Eerst vloog het eten, dan de borden vooruit, en ik erachteraan. Je kunt je de cartoon vast wel voorstellen. Maar dit bleek realiteit.....Op de linker ribbenkast (auw) en de rechter (foute) knie. Nondeju! Enfin, dubbeldikke knie, pijn....het is te hopen dat het weer goed komt. Want dit had ik er eigenlijk niet bij kunnen hebben; noch voor de knie (nl. geen kraakbeen meer...), noch voor de CRPS. En de glucose-waarden zijn ook gestressed nu.

Het ging net zo goed...geen pijn, uren kunnen wandelen, tuinieren etc...verdomme (sorry voor de krachtterm); weer terug naar af? Ik vecht, maar het kost wel moeite.

 

Ik hoop dat ik weer herstel, dat ik weer zonder pijn kan bewegen, lopen, tuinwerk etc. kan doen. Vandaag, donderdag de 26e heb ik voor het eerst 10 minuten met stokken buiten op de weg rustig gelopen. Zo hoop ik het vocht, wat er nog zit, te verminderen, naast 3x/dag koelen en smeren met zalf.

 

Tijd zal het leren. Maar ik blijf vechten.